Според ново проучване майката наистина знае какво е най-добре за детето

...
Според ново проучване майката наистина знае какво е най-добре за детето
Коментари Харесай

Мама знае най-добре: Колко често слушаме какво казва

Според ново изследване майката в действителност знае какво е най-добре за детето ѝ, само че множеството хора не го осъзнават до 26-годишна възраст.

Проучването демонстрира, че съвсем половината от популацията подценява препоръките, които майка им е давала, до момента в който са растели, и едвам по-късно поглежда обратно и се съгласява, че те в действителност са били рационални.

А съвсем шест от 10 души споделят, че са оценили изцяло личните си майки едвам когато самите те са имали деца.

Проучването, извършено измежду 2000 британци във връзка Деня на майката, разкрива и дълъг лист с всички неща, за които тя е била права.

Да се отнасяш към хората по този начин, както би желал да се отнасят към теб, е най-често споменаваният съвет, посочен от 42% от интервюираните в анкетата с голям брой отговори. 

Семейството е преди всичко, животът от време на време не е обективен и в случай че не можеш да кажеш нищо хубаво, не казвай нищо - това са други известни мъдрости, излъчени от майките. 

Повече от една трета споделят, че им се желае да слушат повече майките си, а една пета настояват, че са се трансформирали в по-млада версия на майките си, като междинната възраст, на която това се е случило, е 31 години.

Три четвърти от интервюираните ще положат специфични старания да посетят майките си на 8 март, а от тези, които не могат, две трети ще изпратят картичка, а половината ще пуснат подарък по пощата.

Четирима от всеки 10 споделят, че майка им е най-хубавият им другар и че беседват с нея приблизително осем пъти седмично.

Четирима от всеки 10 споделят и възприятието за комизъм на майка си, една трета обичат една и съща храна, а една четвърт са възприели същия жанр на образование. Но единствено една шеста споделят едни и същи политически възгледи.

Лаура Джоузеф от пощенската работа съобщи: " Страхотно е да забележим какъв брой доста значат за нас нашите майки и специфичните дами в живота ни, макар че евентуално е трябвало да ги слушаме повече ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР